2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Megidézzük az ünnepet, árengedménnyel kínáljuk az élménykártyát!

Megidézzük az ünnepet, árengedménnyel kínáljuk az élménykártyát!

Néhány darab még maradt az élménykártyákból, s mivel február végéig felhasználhatók, arra gondoltunk a karácsony elteltével is lehet meglepetést szerezni, ezért a kártyákat 50%-os árengedménnyel, 1500 Ft-os áron kínáljuk a készlet erejéig.
A kártyával a tetszőlegesen kiválasztott kiállítások tekinthetők meg.

1 fő 4 kiállítást választhat, vagy tekintheti meg négyszer a kedvenc tárlatot, amennyiben a kártyát 2 fő szeretné felhasználni, akkor ők 2 kiállítást választhatnak, ha egy 4 tagú család szeretne tárlatot nézni, akkor a kedvenc kiállítást 1 alkalommal tekintheti meg.

A kártyák a Miskolci Galéria Rákóczi-házában és a Herman Ottó Múzeum Központi Épületében vásárolhatók meg. A kártya a Kövesi-gyűjteményt bemutató tárlatra és a Pannon-tenger Múzeumba is felhasználható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp