2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Magyaros kiegészítő a hajba – esküvői kiegészítők, melyekre feltétlen gondolj!

Magyaros kiegészítő a hajba – esküvői kiegészítők, melyekre feltétlen gondolj!

Mindannyiunk életében meghatározó esemény az esküvő. A nagy nap, melyen izgatottan várjuk, hogy minden a helyére kerüljön, minden úgy sikerüljön, ahogy megálmodtuk ezt a nem mindennapi eseményt. Igazán különlegessé tehetjük egy magyaros esküvő szervezésével.

 

 

 

Milyen kiegészítőre lehet szükség egy esküvőn?

Ha eldöntöttük, hogy magyaros viseletben mondjuk ki a boldogító igent, akkor a ruhához megfelelő magyaros kiegészítők közül válasszunk. Hogy mindenre gondoljuk, a Böbe Hagyományőrző Boltja kiváló segítséget nyújt.

A menyasszonyi ruha legfőbb kiegészítője a fejdísz, a hajdísz, avagy a párták között is kedvünkre válogathatunk. Csinosak és elegánsak, garantáltan minden ruhához és egyéniséghez megtaláljuk a legmegfelelőbbet.

Férfiaknak könnyű – gondolhatnánk -, számukra az öltöny rejt kisebb-nagyobb zsebet, ahova az iratokat, zsebkendőt könnyen eltehetik, egy női ruha azonban – főleg egy menyasszonyi ruha – már kiegészítőt kíván. A magyaros táskák, szütyők erre a jeles napra is elérhetőek, ne feledkezzünk meg róluk.

Amikor elérkezik a menyecskeruhába öltözés ideje, a magyaros viselet kiegészítője a kötény lesz. Ennek kínálatában találunk számtalan hímzéssel, fodorral és csipkével ellátott darabot, de akár egyedi tervezésűt is kérhetünk.

Esküvői kiegészítők a hajba

Az esküvői kiegészítők sorában – függetlenül attól, hogy a menyasszony rövid vagy hosszú hajú – a legfontosabb a fejdísz, a hajdísz vagy a párta egy magyaros esküvői szett mellett döntve.

Ha magyaros pártát szeretnél, nézz körbe Böbe Hagyományőrző Boltjában, és ha nem találod meg a számodra legmegfelelőbbet, vagy saját elképzelésed van, akkor terveztesd meg a pártádat az általad választott színben és díszítéssel.

A kézzel készített párták között találni fehér és piros színűt gyöngydíszítéssel, de választhatunk a hímzettek közül is. A hímzés lehet többféle, matyó- vagy kalocsai mintás is.

Aki inkább a fejdísz mellett teszi le a voksát, annak sem lesz könnyű dolga a választásnál, szebbnél szebb menyasszonyi fejdíszek és hajtűk léteznek. Lehet egyszerűbb vagy díszesebb, menyasszonyi vagy menyecskeruhához illő. Elkészítésükhöz alapvetően szatént, selymet, csipkét, tüll virágokat, gyöngyöt vagy viaszbogyót használnak.

A különböző fejdíszek közül való választás nem csak a menyasszonynak, hanem a koszorúslányoknak is fontos, mint esküvői kiegészítő.

A nagy napon minden legyen a helyén

Az esküvő kapcsán a menyasszonyi kiegészítők mellett gondoljunk olyan dolgokra is, mint az esküvői kitűző a vőlegénynek, tanúnak, örömapának vagy az esküvői ruhákhoz illő magyaros gyűrűpárna, mely lehet hímzett vagy csipkés, de egyedivé tehetjük a monogramok, nevek belehímzésével.

Minden magyaros esküvői kiegészítőre gondolni kell, lényeges, hogy a saját ízlésünk tükröződjön benne. Így kerül a nagy napon minden a helyére./X/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek