2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Lánglovagok fotókiállítás

Az idén 90 éves Miskolci Fotóklub Egyesület Miskolc város fotókultúrájának színesebbé tételére és a városlakók életét szebbé tévő, illetve segítő tevékenységekre helyezi a fő hangsúlyt. 2018-ban és 2019-ben a Fotóklub tagjai szabadidőjüket és munkájukat a Tűzoltóságnak ajánlották fel, mely anyagból oktató fotók és naptár készül, valamint ezekből a képekből kiállítást rendeznek.
A kiállítás megnyitója szervesen kapcsolódik a tűzoltók védőszentje, Szent Flórián május 4-i ünnepéhez, a Tűzoltók Napjához. Az elkészült és kiállított fotók élethűen mutatják be a tűzoltói munkát, a tűzoltók hősies tűzoltási és kárelhárítási tevékenységét.
A kiállítás célja bemutatni a tűzoltók embert próbáló és áldozatos munkáját, népszerűsíteni azt, valamint toborzó jelleggel segíteni a tűzoltói utánpótlást a fiatalabb korosztály körében.

Időpont:              2019. május 03. (péntek)  10 óra
Helyszín:            Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal aulája (Miskolc, Városház tér 8.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nincs még egy olyan megyeszékhely az országban, ahol ennyi nagy múltú felnőttképzéssel foglalkozó cég működne, mint Miskolcon – hangzott el a Miskolci…
Így tehetünk a jobb közérzetért és a jobb jegyekért Elkezdődött az iskola, ami a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt kihívás. Ilyenkor kicsit jobba…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum