2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Lánglovagok fotókiállítás

Az idén 90 éves Miskolci Fotóklub Egyesület Miskolc város fotókultúrájának színesebbé tételére és a városlakók életét szebbé tévő, illetve segítő tevékenységekre helyezi a fő hangsúlyt. 2018-ban és 2019-ben a Fotóklub tagjai szabadidőjüket és munkájukat a Tűzoltóságnak ajánlották fel, mely anyagból oktató fotók és naptár készül, valamint ezekből a képekből kiállítást rendeznek.
A kiállítás megnyitója szervesen kapcsolódik a tűzoltók védőszentje, Szent Flórián május 4-i ünnepéhez, a Tűzoltók Napjához. Az elkészült és kiállított fotók élethűen mutatják be a tűzoltói munkát, a tűzoltók hősies tűzoltási és kárelhárítási tevékenységét.
A kiállítás célja bemutatni a tűzoltók embert próbáló és áldozatos munkáját, népszerűsíteni azt, valamint toborzó jelleggel segíteni a tűzoltói utánpótlást a fiatalabb korosztály körében.

Időpont:              2019. május 03. (péntek)  10 óra
Helyszín:            Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal aulája (Miskolc, Városház tér 8.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum