2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg Seres Ildikót egy néző

Különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg Seres Ildikót egy néző

Hatalmas meglepetés várta Seres Ildikót, a Miskolci Nemzeti Színház színművészét a napokban. Egy színházrajongó, aki nagy tisztelője a művésznőnek, különleges karácsonyi ajándékkal lepte meg őt.

A karácsonyi csomagban, amelyet a portán hagyott a néző, századforduló környéki táskák voltak, amelyeket a színésznőnek szánt az évtizedek óta színházba járó hölgy. Seres Ildikó saját bevallása szerint nagyon meghatódott a csodálatos karácsonyi ajándékon: „Többször is előfordult már, hogy a nézők régi kalapokat, szőrméket, ruhákat, bútorokat, vagy a lakást kinőtt cserepes virágokat ajándékoztak a színháznak. De az a meglepetés, ami ez alkalommal várt a művészbejáró portáján, mélyen megrendített, és meghatott. Egy kedves, hűséges nézőnk saját nagyszüleinek eddig féltve őrzött, gyönyörű, antik színházi táskáit ajándékozta nekem azzal, hogy talán én még hasznát veszem, ezeknek a színpadon, és a régi kincsek új életre kelhetnek itt a színházban. Ez úton is nagyon köszönöm a különleges ajándékot, és meghitt ünnepeket kívánok neki, és minden kedves nézőnek!”

Nem ez volt az egyetlen meglepetés, ami Seres Ildikót várta a héten. A Miskolci Nemzeti Színházba látogatott december 1-jén Joulupukki, az igazi finn Mikulás, akitől a művésznő is kapott egy mikulás csomagot. „Tudtam, hogy a 011-es öltözőben öltözik majd a finn Mikulás, úgyhogy gondoltam, próba-szerencse: kitettem a csizmámat az ablakba. Mire végeztem a Zorba próbával, várt benne egy mikulás csomag!” – mesélte a Miskolci Nemzeti Színház színésznője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek