2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Közösségi könyvespolcok indulnak Miskolcon szeptember 14-én

Közösségi könyvespolcok indulnak Miskolcon szeptember 14-én

Egy új kezdeményezéssel, kísérlettel indítunk— ami csak a mi városunkban új, szerte Európában és Budapesten már jól működik.
Szabadon használható könyvespolcokat (telefonfülkékből átalakítva) helyezünk el a város több pontján: a Szinva-teraszon, a színház előtt és az Európa téren, azzal a szándékkal, hogy aki arra jár, bátran, kedvére válogasson belőle, s töltse olvasással az idejét.

Egyet kérünk mindössze: ha elvisz egy könyvet, akkor vagy tegye vissza, vagy hozzon másikat helyette. Egyszerű szellemi csereberéről van szó, így az „okos telefonfülkék” kínálata tetszőlegesen változik, reméljük, mind több miskolci olvasó ember üdvére.
CSATLAKOZZATOK ehhez a felhíváshoz, és ha akad otthon egy nélkülözhető vagy két példányban meglévő kötete, hozza el nekünk, 2012. szeptember 14-én négy órára az Európa térre, hogy közösen indíthassuk el ezt a közösségi folyamatot.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…