2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés, egy foci drukkert például rongálás miatt állítottak elő a rendőrkapitányságra Mezőkövesden.

Megyénk útjain szeptember 9-én egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, míg a rendőrség tudomására további egy anyagi kárral járó baleset jutott.
Az elsődleges adatok alapján a délutáni órákban Sátán egy ittas gyalogos kilépett az úttestre egy tehergépkocsi elé, ami elsodorta őt. A férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, az eset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.
A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

Egy 33 éves budapesti férfit állítottak elő a járőrök garázdaság miatt a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, aki a Mezőkövesd Zsóry Se – Vasas Futball Kft. NB II-es labdarúgó mérkőzésen a hazai szurkolók egyik transzparensét leszakította. A férfit a rendezők adták át a rendőröknek a további intézkedések megtételére. A hatóság gyorsított eljárás keretében tervezi a drukkert bíróság elé állítani.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…