2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 484 HUF

Közösen az Avas lakótelepen élőkért

„Közös nevező” címmel augusztus 5-én délután az Avas városrészben található szervezetek, intézmények mutatkoznak be az ott élők számára. Az érdeklődőket színes programokkal várja öt szervezet, köztük a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtára.

 Az első alkalommal életre hívott eseményre az Avas városközpontban kerül sor, ahol augusztus első szerdájának délutánján fél 3-tól fél 6-ig várnak mindenkit. Az avasi közösségi terek délutánján a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtára gyermekek számára kézműves foglalkozással, a Máltai Játszótér gyermekjátékokkal, a Közösségi Pont tornával és angol foglalkozásokkal, az Avasi Közösségi Kávézó és az Avasi Közösségi Tér a hozzájuk kapcsolódó csoportok bemutatásával készül a napra. A szervezetek célja, hogy megismertessék tevékenységüket, valamint az, hogy mindezt együtt közösen tegyék. A program során igyekeznek a városrészben élő valamennyi korosztályt megszólítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…