2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Közösen az Avas lakótelepen élőkért

„Közös nevező” címmel augusztus 5-én délután az Avas városrészben található szervezetek, intézmények mutatkoznak be az ott élők számára. Az érdeklődőket színes programokkal várja öt szervezet, köztük a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtára.

 Az első alkalommal életre hívott eseményre az Avas városközpontban kerül sor, ahol augusztus első szerdájának délutánján fél 3-tól fél 6-ig várnak mindenkit. Az avasi közösségi terek délutánján a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Móra Ferenc Könyvtára gyermekek számára kézműves foglalkozással, a Máltai Játszótér gyermekjátékokkal, a Közösségi Pont tornával és angol foglalkozásokkal, az Avasi Közösségi Kávézó és az Avasi Közösségi Tér a hozzájuk kapcsolódó csoportok bemutatásával készül a napra. A szervezetek célja, hogy megismertessék tevékenységüket, valamint az, hogy mindezt együtt közösen tegyék. A program során igyekeznek a városrészben élő valamennyi korosztályt megszólítani.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hová rakhatod a kisbútorokat?
Egy lakás berendezését együttesen alkotják kisebb vagy nagyobb bútorok, kiegészítők, textíliák stb. A nagy bútorok szerepe általában elég egyértelmű: …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum