2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Telekocsi – rendőrségi eljárás indult azokkal szemben, akik ingyen akartak bevásárolni

Telekocsi – rendőrségi eljárás indult azokkal szemben, akik ingyen akartak bevásárolni

A biztonsági őr jelzésére a rendőrök elfogták azokat a girincsi férfiakat, akik egy áruházból akarták kitolni a telepakolt bevásárlókocsit.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság három girincsi férfival szemben. A gyanúsítottak 2020. július 21-én 18 óra 30 perc körül bementek egy szerencsi élelmiszeráruházba, ahol különféle élelmiszereket pakoltak a kosárba, közel százezer forint értékben.

A férfiak közül az egyik kint várakozott, a megadott jelre az önműködő bejárati ajtót kinyitotta, amin keresztül a másik két társa fizetés nélkül ki tudta tolni a telekocsit.

Az ingyen vásárnak a bolt biztonsági őre vetett végett, aki időközben értesítette a rendőrséget, így a járőrök a helyszínen elfogták a három férfit.

A Szerencsi Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottak kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum