2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Közlemény a Múzeumok Éjszakájáról

 és a „poliHISTORY – múzeumi játék” sorsolásának eredményéről
Húszezer látogató kereste fel a Múzeumok Éjszakáján a Herman Ottó Múzeumot és a Miskolci Galériát. Az intézmény 6 helyszínen 38 programmal és 11 kiállítással várta az érdeklődőket Szent Iván éjszakáján. Újdonság volt ebben az évben, hogy egy jeggyel – azaz egy karszalaggal – végig lehetett járni a belvárosi kiállító helyeket és a lillafüredi Herman Ottó Emlékházat. A legnépszerűbb helyszín a Pannon Tenger Múzeum és a Színészmúzeum volt.
Sokan kapcsolódtak be az ún. „poliHISTORY – múzeumi játékba” is, amelynek témája a Herman Ottó Emlékév alkalmából az utolsó polihisztor élete és munkássága volt.
A helyes megfejtők között értékes nyereményeket sorsoltunk ki, melyek hivatalos átadására 2014. június 30-án, hétfőn 14 órakor kerül sor a Herman Ottó Múzeum Központi Épületében.

Nyeremények és nyertesek

Fődíj: Szász Endre: Flóra (szitanyomat 100×70 cm)
NOVÁK ELEONÓRA – Miskolc

1. helyezett: örökös belépő a Múzeumok Éjszakájára
ELEK SOMA – Miskolc

2. helyezett: Exkluzív múzeumi ajándékkártya
GABÓCZI TIBOR – Hernádnémeti

3. helyezett: Múzeumi bérlet
KOVÁCS RICHÁRD – Arnót

(A szerencsés nyerteseket telefonon tájékoztattuk, a hivatalos átadásra részvételi szándékukat valamennyien visszaigazolták.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …