2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Konzultációval segít az AIS a megye iskoláinak a digitális oktatásban

Konzultációval segít az AIS a megye iskoláinak a digitális oktatásban

Miskolc első nemzetközi magániskolájában, az Avalon International School-ban zökkenőmentesen történt az átállás a digitális oktatásra. Az első hét tapasztalatai és visszajelzései alapján az AIS vezetősége úgy döntött, ingyenes konzultációval segíti Borsod-Abaúj-Zemplén megye iskoláit, tanárait, intézményvezetőit a felmerült akadályok, nehézségek leküzdésében.

Az Avalon International School 2019. szeptemberében nyitotta meg kapuit. A cambridge-i oktatást követő iskola épülete és felszerelése is tükrözi az iskola által képviselt értékeket és megfelel a 21. század esztétikai és technikai elvárásainak, melynek köszönhetően felkészülten nézhetnek elébe a járványhelyzet okozta rendkívüli helyzet kihívásainak.

 

A virtuális osztályteremmel kibővített Zoment iskolai menedzsment rendszer, a Mathletics matematika oktatást segítő program, a RAZ-Kids és a Spelling City angol nyelv elsajátítását és gyakorlását támogató program, a Cambridge University Press digitális tankönyvei mind garantálják azt, hogy az AIS-ben tanuló gyermekek oktatása a megszokott legmagasabb színvonalon történjen.

 

„Intézményünk teljes mértékben fel volt készülve a digitális oktatásra, hiszen a tantermeinkben eddig is nagymértékben használták a gyerekek a 21. század digitális lehetőségeit mind az osztálytermekben, mind otthoni gyakorlás során. Tudjuk azonban azt, hogy a megyében nagyon sok intézményben és főleg a gyermekek otthoni környezetében nem biztosított a megfelelő digitális háttér. Mi nagy tapasztalattal rendelkezünk a digitális oktatás területén, ezért szeretnénk felajánlani segítségünket azoknak a pedagógusoknak, akik nehézségekbe ütköztek az online tanítás világában és szívesen fogadnának hasznos tippeket, javaslatokat a minél rugalmasabb távoktatás kivitelezéséhez.” – nyilatkozta Oláh Tünde, az Avalon International School igazgatója.

 

Az érdeklődő és segítséget kérő tanárok Skype-on a tunde.olah@ais.hu felhasználónév felvételével minden nap 16-17 óra között, vagy az info@ais.hu e-mail címen konzultálhatnak Oláh Tünde iskolaigazgatóval.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek