2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Könyvtári intézkedések

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár a koronavírus terjedésével kapcsolatban saját eszközeivel igyekszik minden óvintézkedést megtenni, látogatói, munkatársai, valamint azok környezetének kockázatait csökkenteni.

 Munkatársainkat és a látogatóinkat is kérjük a higiénés rendszabályok fokozott betartására és betartatására. Intézményünk folyamatosan gondoskodik az ehhez szükséges eszközök rendelkezésre állásáról (fertőtlenítő kézmosószer).

 

Olvasóink védelmében tájékoztatjuk a könyvtárhasználókat, hogy a járványügyi állapotok miatt a mai naptól (03. 12.) a veszélyhelyzet fennállásáig minden közösségi programot, rendezvényt, terembérletet a központi épületben és a fiókkönyvtárakban is szüneteltetünk.

 

Kérjük látogatóinkat, amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon (láz, köhögés), saját és embertársaik egészsége érdekében kerüljék könyvtárunkat és forduljanak orvoshoz!

 

Preventív intézkedésként a telefonon és e-mailben történő hosszabbítások számát 4-re emeljük.

További hosszabbításokat telefonon vagy e-mailben kérhetnek olvasóink.

E-mail: kolcsonzes@rfmlib.hu,

Telefon, 46/503-128

 

Lehetőség van arra is, hogy lejárt könyveiket postán küldjék vissza könyvtárunk számára: (Ebben az esetben sajnos a postaköltséget könyvtárunk nem tudja átvállalni.)

3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11.

Posta: 3501 Miskolc, Pf. 176.

 

Kérjük látogatóink megértését és együttműködését!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nincs még egy olyan megyeszékhely az országban, ahol ennyi nagy múltú felnőttképzéssel foglalkozó cég működne, mint Miskolcon – hangzott el a Miskolci…
Így tehetünk a jobb közérzetért és a jobb jegyekért Elkezdődött az iskola, ami a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt kihívás. Ilyenkor kicsit jobba…

További cikkek

Határtalan komfort és elegancia együtt? Igen, lehetséges! A legtöbb ember számára problémát okoz a megfelelő téli viselet kiválasztása. Különösen akko…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum