2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Két napon át írathatják be a leendő kiselsősöket Kazincbarcikán

Két napon át írathatják be a leendő kiselsősöket Kazincbarcikán

Kazincbarcika – Április 18-án és 19-én írathatják be gyermekeiket a szülők Kazincbarcika város általános iskoláiba.

A Herman Ottó Tagiskola épületének kivonása miatt a képviselő-testület legutóbbi ülésén módosította a beiskolázási körzeteket, így a 2011/2012-es tanévre történő beiratkozás már ennek megfelelően folyik majd. A két napon 7 és 17 óra között várják a szülőket a két anyaiskolában, a Pollack Mihály és az Ádám Jenő Általános Iskolában. Április 18-án és 19-én azok iratkozhatnak be, akik az adott iskola és tagiskolái felvételi körzetébe tartoznak.

Előzetesen a Polgármesteri Hivatal Intézményirányító Osztályához már közel 30 kérvény érkezett olyanoktól, akik más felvételi körzetből, vagy Kazincbarcikán kívüli – nem társult – településről szeretnének egy-egy barcikai tagiskolába járni. Ezen kérelmek elbírálási határideje április 27-e.

A beiskolázással kapcsolatban részletes tájékoztató olvasható a KVTV képújságjában, illetve az iskolák weboldalain: www.pollackiskola.hu és www.adambarcika.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp