2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Két napon át írathatják be a leendő kiselsősöket Kazincbarcikán

Két napon át írathatják be a leendő kiselsősöket Kazincbarcikán

Kazincbarcika – Április 18-án és 19-én írathatják be gyermekeiket a szülők Kazincbarcika város általános iskoláiba.

A Herman Ottó Tagiskola épületének kivonása miatt a képviselő-testület legutóbbi ülésén módosította a beiskolázási körzeteket, így a 2011/2012-es tanévre történő beiratkozás már ennek megfelelően folyik majd. A két napon 7 és 17 óra között várják a szülőket a két anyaiskolában, a Pollack Mihály és az Ádám Jenő Általános Iskolában. Április 18-án és 19-én azok iratkozhatnak be, akik az adott iskola és tagiskolái felvételi körzetébe tartoznak.

Előzetesen a Polgármesteri Hivatal Intézményirányító Osztályához már közel 30 kérvény érkezett olyanoktól, akik más felvételi körzetből, vagy Kazincbarcikán kívüli – nem társult – településről szeretnének egy-egy barcikai tagiskolába járni. Ezen kérelmek elbírálási határideje április 27-e.

A beiskolázással kapcsolatban részletes tájékoztató olvasható a KVTV képújságjában, illetve az iskolák weboldalain: www.pollackiskola.hu és www.adambarcika.hu.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…