2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Ingyenes tanfolyamot tart a Google csütörtökön a miskolci kis- és középvállalkozásoknak

Ingyenes tanfolyamot tart a Google csütörtökön a miskolci kis- és középvállalkozásoknak

Miskolc, 2017. június 27. – Ingyenes tanfolyamot tart a Google Miskolcon a helyi kis- és középvállalkozások számára csütörtök délelőtt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében. A Digital Workshop képzés célja, hogy a digitális világ adta lehetőségek hatékony kihasználásában segítse a cégeket.

 

A Google digitális készségek fejlesztését célzó Digital Workshop programja 2017-ben kifejezetten a magyar kis- és középvállalkozásokat célozza. Annak érdekében, hogy az ingyenes képzés minél több vállalkozást tudjon elérni, a Google közös eseménytervet dolgozott ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által életre hívott Modern Vállalkozások Programjával, amelynek elsődleges célja a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások digitális felkészültségének elősegítése.

 

A Digital Workshop kezdeményezés keretében a kkv-k nem csak a növekedésüket célzó előadásokat hallgathatnak meg, de akár személyes konzultációra is jelentkezhetnek. A előadásokon a résztevők olyan témákkal ismerkedhetnek meg, mint a keresőoptimalizálás, mobilmarketing, videós hirdetési lehetőségek, vagy a közösségi csatornák használata, míg a konzultáció keretében személyre szabott útmutatást kaphatnak az online jelenlétük erősítésének érdekében. Az előadások városonként többször is megtekinthetőek az év során. További információ a programról, valamint az ingyenes előadásokra és személyes konzultációra való regisztráció a program honlapján található: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/f2f.

A Digital Workshop (https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/) magyar nyelvű online tanfolyam továbbra is mindenki számára ingyenesen elérhető.

A szerkesztő figyelmébe

 

Felhasználható idézetek:

 

“A Digital Workshop ingyenes előadásain és a személyes konzultációkon keresztül a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodhatnak, mely lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést. Bízunk benne, hogy az egyéni igényekhez igazodó útmutatásainkkal egyre több magyar kis- és középvállalkozást tudunk támogatni üzleti lehetőségeik kiterjesztésében.” – mondta Boros Botond, a Google magyarországi marketingigazgatója.

 

„A digitális fejlődéshez elengedhetetlen, hogy a hazai kkv-k ledöntsék azokat a gátakat, amelyek jelenleg akadályozzák őket hatékonyabb, versenyképesebb működésükben. A Modern Vállalkozások Programja 28 fős országos tanácsadó hálózattal cégre szabottan felméri a vállalkozások digitális helyzetét, mindenkinek egyéni lehetőségeihez mérten javaslatot tesz a digitális fejlesztésekre, mindezt teljesen ingyen. Az idén márciusban megnyílt GINOP-3.2.2 pályázat ráadásul akár 24 millió forint vissza nem térítendő támogatást is biztosít hardver- és szoftverbeszerzésekhez.” – mondta Koleszár Péter, a Modern Vállalkozások Programjának vezető IKT tanácsadója.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek