2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, 11 óra körül az Üteg utca és Baross Gábor út kereszteződésében egy tehergépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik tehergépkocsinak, így összeütköztek. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

Miskolcon, a Vörösmarty úton 8 óra 10 perc körül egy gyalogos szabálytalanul szaladt ki a négysávos útra, ahol egy személygépkocsi elütötte őt. A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Filkeházán, egy személygépkocsi haladt 9 óra körül, amikor a járművezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott. A balesetben a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek