2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 26-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, 11 óra körül az Üteg utca és Baross Gábor út kereszteződésében egy tehergépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik tehergépkocsinak, így összeütköztek. A balesetben egy személy könnyebben megsérült.

Miskolcon, a Vörösmarty úton 8 óra 10 perc körül egy gyalogos szabálytalanul szaladt ki a négysávos útra, ahol egy személygépkocsi elütötte őt. A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Filkeházán, egy személygépkocsi haladt 9 óra körül, amikor a járművezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességét, ezért egy kanyarban kisodródott. A balesetben a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek