2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Ingyenes készségfejlesztő kurzus érettségizőknek a BME GTK-n

Ingyenes készségfejlesztő kurzus érettségizőknek a BME GTK-n

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem legfiatalabb kara speciális, ingyenes kurzust indít mindazoknak a végzős középiskolásoknak, akik idén egyetemi felvételire készülnek.
A GTK Up+Grade a tervek szerint túlmutat mindazokon az érettségi és felvételi előkészítőkön, melyek a tananyag megfelelő elsajátítására koncentrálnak: a GTK fiatal oktatói és végzős hallgatói abban fognak segíteni a műhelymunka során, hogy az egyetemi életre készülő fiatalok ún. soft készségei fejlődjenek, és mentálisan is készen álljanak a most következő időszak kihívásaira.
Szó lesz a megfelelő időbeosztásról, a vizsgák okozta stressz helyes kezeléséről, a kritikus gondolkodásról és a tudatos tervezésről. Segítséget kapnak az egyre sokasodó információk hatékony szűréséhez és kreatív prezentálásához is. A sikeres érettségi és felvételi vizsgák után az egyetemi beilleszkedésre, s persze már az első zárthelyikre is fel lesznek vértezve azok, akik bejutnak és elvégzik a GTK hiánypótló kurzusát, melyre ráadásul nem csak a Műegyetemre készülő felvételizőket várják. A részvétel ingyenes és regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kar hivatalos facebook oldalán (facebook.com/bmegtk) lehetséges.

A GTK Up+Grade első mintaóráján a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara szívesen látja a sajtó képviselőit is 2020. február 6-án csütörtökön 16 órától a Műegyetem Q épületében (XI. Magyar Tudósok körútja 2.).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek