2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gazdaság
  • »
  • A Wizz Air tájékoztatása a koronavírus miatti izraeli utazási korlátozásról

A Wizz Air tájékoztatása a koronavírus miatti izraeli utazási korlátozásról

A Wizz Air tájékoztatja kedves utasait, hogy a kínai koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében az izraeli hatóságok a következő egészségügyi óvintézkedéseket tették:

“2020. február 3-án helyi idő szerint 12 órakor az izraeli kormány megtette a szükséges lépéseket, hogy megakadályozza a koronavírus behozatalát az országba. Az intézkedések visszavonásig érvényesek. A hatóságok minden olyan utastól megtagadják a belépést Izrael területére, aki az indulását megelőző 14 nap során Kínába látogatott. Az érintett utasokat a légitársaságok kötelesek visszaszállítani az indulási országba.

Az utasoknak az indulási repülőtéren, az utasfelvételi folyamat során kell beszámolniuk korábbi utazásaikról. Az ekkor megadott információt a bevándorlási hatóságok mind az indulási, mind az érkezési repülőtéren ellenőrzik. Ha Önre érvényes a beutazási tilalom, és emiatt törölni vagy módosítani kívánja meglévő foglalását, kérjük, hívja fel telefonos ügyfélszolgálatunkat.

Megjegyzés: az izraeli útlevéllel utazó, illetve izraeli állampolgársággal rendelkező utasokat nem érinti az intézkedés. Ezek az utasok beléphetnek Izraelbe, és az érkezés után az izraeli hatóságoktól kapnak tájékoztatást a további lépésékről.

A Wizz Air az utasok szíves megértését és együttműködését kéri.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum