2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Igényfelmérés az egyházi oktatásról

Kazincbarcika – A város képviselő-testülete várhatóan április 21-én dönt a Herman Ottó Tagiskola jövőjét illetően, azaz, hogy a 2011/2012-es tanévtől a Tiszáninneni Református Egyházkerület működteti-e azt. A Polgármesteri Hivatal most közzétett egy szándéknyilatkozatot, mellyel az előzetes igényeket szeretné felmérni az érintettek körében.

A szándéknyilatkozat kitöltését azoktól várják, akik a jövő tanévtől a várhatóan református általános iskolaként működő intézménybe szeretnék járatni 1-2-3-4. évfolyamon tanuló gyermeküket. A nyilatkozat kitöltése csak igényfelmérésre szolgál, vagyis nem jelent a felvételre, átvételre irányuló kötelezettséget.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint az intézmény fenntartói jogára tett nyilatkozatok ismeretében a Tiszáninneni Református Egyházkerület lehet az iskola jövőbeni működtetője, erről konkrét döntés az áprilisi munkaterv szerinti ülésen várható.

A szándéknyilatkozatok kitöltését és a Polgármesteri Hivatal Intézményirányító Osztályához történő benyújtását viszont ettől függetlenül április 29-ig folyamatosan várják. A nyilatkozat letölthető Kazincbarcika honlapjáról: www.kazincbarcika.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…