2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Idén is lesz alkotói pályázat fiataloknak

A tűzoltók munkáját bemutató képeket, hanganyagokat, vagy akár számítógépes alkalmazásokat az Országos Tűzmegelőzési Bizottság május 29-ig várja a fiatal pályázóktól két korcsoportban.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Szikrától a hamuig” címmel meghirdetett felmenő rendszerű alkotói pályázata a 8-13 éves, valamint a 14-18 éves korosztályt ösztönzi arra, hogy a tűzoltói hivatást, annak hőseit helyezzék műveik középpontjába. A pályázóktól a tűzoltók beavatkozását bemutató kép és/vagy hanganyag elkészítését és benyújtását várják a következő korcsoportonkénti kategóriákban:

– plakát, amely A4-es méretű szabadkézi rajz, festmény vagy fotó lehet,
– 15 másodpercnyi hanganyag,
– 30 másodpercnyi rövidfilm,
– számítógépes alkalmazás.

A műveket 2015. május 29-ig e-mailben, vagy elektronikus adathordozón kell benyújtani a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

Székhely: 3525 Miskolc, Dózsa György u. 15.

Postacím: 3501 Miskolc, Pf. 18.

E-mail: borsod.titkarsag@katved.gov.hu

Az alkotáshoz mellékelni kell a pályázó nevét, a pályázat beérkezési határidejének napján betöltött életkorát, e-mail címét. Fontos, hogy az alkotások mellé a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozatát is mellékelni kell!

Az országos pályázat fővédnöke dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke, míg az országos bírálóbizottság elnöke dr. Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő.

A bírálóbizottság a korcsoportokon belül kategóriánként három-három alkotást díjaz, az első helyen díjazott alkotások pedig automatikusan részt vesznek az országos versenyben is. A pályamunkák eredményeit megyei szinten 2015. június 5-én hirdetik ki, míg országosan 2015. június 12-én.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek