2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Hamarosan nyit az Avalon Park egyedülálló adventi vására

Hamarosan nyit az Avalon Park egyedülálló adventi vására

Idén az igazi finn Mikulás, Joulupukki látogat el az Avalon Parkba, ahol a gyerekek három héten át találkozhatnak vele és személyesen vehetik át az ajándékot. A csodálatos karácsonyi fényben pompázó feldíszített parkban pedig karácsonyi vásár fogadja a látogatókat, ahol különleges finomságokat is kóstolhatnak és ajándékokat is vásárolhatnak majd. Akik pedig egy kis sportoláshoz is kedvet kapnak, kipróbálhatják a park futsal pályáján felállított műjégpályát is.

Az Avalon Parkban sosem áll meg az élet! A Halloween heti programok és a Márton napi libafinomságok kóstolása után is számos további kikapcsolódási lehetőséggel várja az Avalon Park a vendégeit. A nagy sikernek és szenzációnak örvendő Mikulás program november 27-től kezdődik, a gyermekek egészen december 20-ig találkozhatnak az igazi, lapföldi Mikulással, Joulupukkival. (Részletek és jegyfoglalás: http://avalonpark.hu/foglalas/mikulas)
A Mikulással való személyes találkozás, ajándékozás és közös fotó után pedig a több ezer égővel kivilágított park hangulatos adventi vásárában lehet majd karácsonyi finomságokat kóstolni november 27. és december 20. között, minden nap 10 órától 20 óráig. A hangulatos fakuckókban kóstolható adventi ételek, forró téli italok és a park atmoszférája kellően megteremti a vendégek karácsonyi hangulatát, hogy az ünnepekre való készülődés még kellemesebb hangulatban teljen. Olyan adventi finomságokat kóstolhatnak, mint a kürtőskalács, sült gesztenye, forraltbor, beigli, rétes vagy mézes-krémes, de az ajándék vásárlással bajban lévők HELL, HELL Kart és Maya design-nal ellátott ajándéktárgyakat és ruhákat is vásárolhatnak. A parkba és a vásárra történő belépés ingyenes.
A tél egyik legnagyobb slágerével is készülünk vendégeink szórakoztatására a Mikulás program és karácsonyi vásár mellett: 2015. november 19. és 2016. február elseje között minden nap 10 órától 20 óráig korcsolyapályával várjuk a sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A 316 négyzetméteres, egyidőben 40-50 fő korizására alkalmas, kivilágított pálya a téli sportok szerelmeseinek igazán kedvező, hiszen a Mikulással való találkozás, vásárban barangolás után, vagy akár két forró tea elfogyasztása között is hódolhatnak a korcsolyázás örömének. A napijegy 500 Ft/fő, mely ár tartalmazza az esetleges korcsolyabérlést is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek