2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Hagyományos Edda-koncert a várban

Ahogyan az már augusztus elején megszokott, ismét a Diósgyőri Várban köszönthettük az EDDA Műveket. A miskolci származású rockzenekar ismét fantasztikus hangulatú koncertet varázsolt az érdeklődőknek, melyen olyan ismert slágerek csendültek fel, mint A kör, a Kölyköd voltam, a Háromszor, vagy az Utolsó érintés – hogy a teljesség igénye nélkül kiemeljünk néhányat.

Szokás szerint hatalmas volt az érdeklődés, ám a szigorú szabályozások miatt csupán kilencszázan válthatták meg a Vár egykori vizes árkába a belépőjüket, így több száz érdeklődő csupán a kordonokon kívülről hallgathatta az elsősorban Pataky Attila nevével fémjelzett együttes dalait.

Bár a koncert hete meglehetősen csapadékos volt, szerda este kegyes volt a közönséggel az ég, hiszen csupán az utolsó néhány percben hullott ránk néhány csepp eső – egészen addig kellemes, száraz időjárásba volt részünk.

Azok, akik másabb jellegű diósgyőri szabadtéri rendezvényekre is kíváncsiak, az elkövetkezendő napokban a Diósgyőri Várszínház szervezésében megtekinthetik a Tenkes kapitánya táncjátékot, illetve két kassai vendégjátékot is – a Thália Színház előbb a Gyertyák csonkig égnek címet viselő Márai-színművet hozza Miskolcra, majd a Várszínház záróeseményeként a Csókos asszony című operettel állnak színpadra.

 

DicsukD

Fotók: Stiber Judit

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek