2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

32. heti horoszkóp

 

Nagyon jól, mondhatni rohamléptekben halad előre a tervei megvalósításában. Arra azonban nagyon ügyeljen, hogy másokon ne gázoljon át, miközben a saját karrierjét gőzerővel építgeti.
Most úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben van, legalábbis a felszínen. A mélyben ugyanis olyan hatalmas erők munkálkodnak, hogy félő, ha kitörnek, mindent elpusztítanak.
Ne higgyen el feltétel nélkül mindenkinek mindent. Önt elég könnyű rászedni, és ezzel nagyon is tisztában vannak azok, akik azon mesterkednek, hogy önt teljesen ellehetetlenítsék.
Még nem késő, sok mindenen tud még változtatni, akár a legutolsó percben is, feltéve, ha akar. Nem biztos azonban, hogy önnek most feltétlenül gyökeres változtatásra lenne szüksége.
Mégsem kellene elfogadnia most azt az első látásra, hallásra jónak tűnő ajánlatot, amellyel kecsegtetik. Vigyázzon, mert előfordulhat, hogy csapdát akarnak önnek állítani ellenfelei.
Nem kellene most olyan nagy vehemenciával vetnie bele magát egy bizonyos feladatba. Nem biztos ugyanis, hogy megéri az anyagi és fizikai befektetés, inkább új utakra kellene lépnie.
Nincs teljes mértékben meggyőződve arról, hogy amit a szíve diktál, az a helyes. Valószínűleg kissé elfogult azzal az illetővel szemben, aki újabban teljesen levette önt a lábáról.
Várjon még egy kicsit a döntéssel, mert nem a legjobb, amire készül. Valami önnek is azt
súgja, hogy nem helyesen cselekszik, hallgasson a belső hangra, minthogy csődbe jusson.
Nem tudja egykönnyen túltenni magát az önt ért sérelmeken, de nem fontol bosszút az ellen, aki bántotta. Nemes egyszerűséggel csak nem vesz róla tudomást, átnéz rajta, mint egy szitán.
Nincs kedve ahhoz, hogy mindenkinek megfeleljen. Nem is kell, elég, ha csak saját magának, és a környezetében élőknek próbál meg a kedvére tenni a héten.
Ne gondolkodjon most szakításon, annak ugyanis még nem jött el az ideje. Sokkal inkább azon kellene iparkodnia, hogyan tudná helyrehozni, vagy stabilizálni a megromlott kapcsolatot.
Még mindig nem jött teljesen rendbe lelkileg, de minden esélye meg van arra, hogy rövidesen ismét a régi, kiegyensúlyozott ember legyen. Új kapcsolaton azonban még ne törje a fejét.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…