2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Gyermekeket segít a Mapei Kft.

 Kórházakat, iskolákat, sérült és fogyatékkal élőket segítő szervezeteket támogatott a Mapei Kft. 2016-ban. A vállalat támogatási programjának fókuszában a szociális felelősségvállalás állt.
Társadalmi felelősségvállalási programjának keretében a Mapei Kft. jelentősen hozzájárult Magyarország első akadálymentes edzőterme, a Suhanj! Fitness megépítéséhez.

„Nem csak nagyon megindított, hanem inspirált a Suhanj! Alapítvány tevékenysége. A hatásukra döntöttünk úgy, hogy támogatjuk egy sérült fiú kezelését, valamint megosztjuk vele a mozgás örömét. Zalka Noel a Mapei csapat tagjaként egy speciális kerékpárral, visziklivel teljesítette a 33 kilométeres családi távot a Tour de Zalakaroson” – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Emellett a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályát, a hátrányos helyzetű gyermekeket segítő Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesületet a Siófoki Kórház Gyermekosztályát, valamint több hátrányos helyzetű iskola mosdójának felújítását támogatta a vállalat.

A Mapei CSR pogramjának további pillérei a tudásmegosztás, a környezet- és egészségbarát termékek valamint az etikus működés, melyet Üzleti etikai díjjal ismertek el idén.

A vállalat a tervek szerint 2017-ben továbbra is gyermekeket ellátó egészségügyi és oktatási intézményeket támogat szociális felelősségvállalása keretében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek