2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Gyermekek rajzai a miskolci Kós házban

Gyermekek rajzai a miskolci Kós házban

Gyermekek rajzai a miskolci Kós házbanA Jégvirág rajzpályázat pályamunkáiból nyílt az elmúlt héten kiállítás a Kós házban. A Miskolci Városszépítő Egyesület Litwin József iparművész ötlete alapján rajzpályázatot hirdetett Miskolc város 6-16 éves korú tanulói számára Jégvirág címmel tél, téli ünnepek témában. A beérkezett rajzokat művésztanárokból és iparművészekből álló zsűri bírálta el.

   A kiállítás a Munkácsy Mihály Általános és Művészeti Iskola tanulóinak zenés műsorával kezdődött, majd Bekes Dezső, a Miskolci Városszépítő Egyesület elnöke köszöntötte a vendégeket.
A kiállítást Dr. Kormos Vilmos, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Közoktatási és Kulturális Főosztály főosztályvezetője nyitotta meg. Megköszönte a gyerekek munkáját, s örömmel állapította meg, hogy a rajzokból árad a szeretet.
  A megnyitó ünnepség végén a szponzorok: Fk-Raszter Zrt., Hadas Építész Kft., Műépítész Kft., Miskolci Galéria, a legjobb rajzokat készítő tanulókat díjazták és tárgyjutalomban részesítették. A kiállítás szeptember 30-ig tekinthető meg.A legjobbnak ítélt munkákból világító füzért készítenek, amelyet az Erzsébet téren szerelnek majd fel.

 

Gyermekek rajzai a miskolci Kós házban Gyermekek rajzai a miskolci Kós házban

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek