2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Frei Tamás az Alexandra Kiadóhoz igazolt – októberben jön az első könyv

Frei Tamás az Alexandra Kiadóhoz igazolt – októberben jön az első könyv

Október végén jelenik meg az André-sorozat legújabb kötete Az Alexandra Kiadóhoz igazolt Frei Tamás, miután több évre szóló megállapodást kötött a pécsi székhelyű kiadóval. Az együttműködés első elemeként már az Alexandránál jelenik meg október 30-án a százezres példányszámban eladott Frei Tamás-akcióregények negyedik kötete, az Agrárbárók. Ezzel tovább bővül a könyvkiadó szerzőinek listája és kiadványainak műfaji sokszínűsége.
Az Alexandra Kiadóval kötött megállapodást Frei Tamás, így akcióregényének következő részei a pécsi székhelyű könyvkiadó gondozásában jelennek meg. A televízióból ismert, az elmúlt években könyveivel hódító Frei Tamás csatlakozásával nemcsak egy újabb népszerű szerző igazolt az Alexandrához, hanem kiadványainak műfaji sokszínűsége is tovább bővült.
Az Alexandra Kiadóval kötött megállapodás alapján október 30-án jelenik meg Frei Tamás következő akcióregénye, az André-sorozat negyedik kötete, az Agrárbárók, amelynek alcíme: Magyarország az oroszok csapdájában. A hivatalos megjelenés előtti napon a szerző exkluzív dedikálást tart október 29-én, csütörtökön 17 órától az Alexandra Könyvesházban (Párisi Nagyáruház, 1065 Budapest, Andrássy út 39.).
A sorozat ötödik része várhatóan 2017-ben készül el Berlini játszma címmel.
Az André-sorozat eddigi 3 kötetét összesen 30 utánnyomással 400 ezer példányban vásárolták meg az olvasók, és a könyvek 5 éve vannak jelen folyamatosan a sikerlistákon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek