2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Forralt bor és tepertő Görömbölyön

Forralt bor és tepertő, egyéb disznóságok. Kell ennél jobb étek és ital egy hideg téli napon? No és még ha ehhez jó társaság, baráti hangulat, kellemes műsor is társul, akkor ez már a Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Nap.

Tizedik alkalommal invitálta a Görömbölyi Borbarátok Hagyományőrző egyesülete a város és a környék lakosságát a fesztiválra.

Zsófi János, a rendező csapat tagja elmondta, hogy az idén nyolc csapat versenyzett a zsűri és a nagyérdemű kegyeiért.

Találkoztunk olyan csapattal, – csíksomlyói áfonyás forralt bort kínáltak,- akik már évek óta részt vesznek a rendezvényen. A tepertőjük is nagyon finomra sikeredett. Már kora délelőtt elfoglalták helyüket a főzőverseny résztvevői, s mindenhol nagy gonddal sütöttek, főztek a csapatok. A kilencedik Ökumenikus Vincze Napi Vesszőszentelés után a színpadon egész délután együttesek humoristák váltották egymást szórakoztatva mindazokat akik kilátogattak a rendezvényre. Kora délután Veres Pál Miskolc város polgármestere is megtisztelte a rendezvényt személyes részvételével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum