2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Forralt bor és tepertő Görömbölyön

Forralt bor és tepertő, egyéb disznóságok. Kell ennél jobb étek és ital egy hideg téli napon? No és még ha ehhez jó társaság, baráti hangulat, kellemes műsor is társul, akkor ez már a Görömbölyi Forralt Bor és Tepertő Nap.

Tizedik alkalommal invitálta a Görömbölyi Borbarátok Hagyományőrző egyesülete a város és a környék lakosságát a fesztiválra.

Zsófi János, a rendező csapat tagja elmondta, hogy az idén nyolc csapat versenyzett a zsűri és a nagyérdemű kegyeiért.

Találkoztunk olyan csapattal, – csíksomlyói áfonyás forralt bort kínáltak,- akik már évek óta részt vesznek a rendezvényen. A tepertőjük is nagyon finomra sikeredett. Már kora délelőtt elfoglalták helyüket a főzőverseny résztvevői, s mindenhol nagy gonddal sütöttek, főztek a csapatok. A kilencedik Ökumenikus Vincze Napi Vesszőszentelés után a színpadon egész délután együttesek humoristák váltották egymást szórakoztatva mindazokat akik kilátogattak a rendezvényre. Kora délután Veres Pál Miskolc város polgármestere is megtisztelte a rendezvényt személyes részvételével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…