2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Folyóiratok, magazinok éjszakája az IMM-ben

Az idei Múzeumok Éjszakáján új, a korábbiaktól eltérő programokkal jelentkezik az Iparművészeti Múzeum 2015. június 20-án délutántól. A megszokott kiállítási programok, tárlatvezetések és dizájnvásár mellett első alkalommal rendezi meg a Folyóiratok és magazinok éjszakáját, melyre már több mint 70 szerkesztőség jelezte részvételi szándékát. A programban élő interjúk, lapszámbemutatók, prezentációk váltják majd egymást, a közönség személyes beszélgetéseket folytathat kedvenc lapjainak szerzőivel és szerkesztőivel, sőt magát a szerkesztést is ki lehet próbálni gyakorlott szakemberek segítségével. Művészeti és tudományos folyóiratok, gazdasági témájú periodikák, sporttal, kultúrával foglalkozó és családi magazinok mellett számos határon túli magyar nyelvű újság is regisztrált már a fesztiválra. A nyomtatott lapok szerkesztőségei mellett több blogger is részt vesz majd a programban.

A rendezvényen a havonta vagy ritkábban megjelenő nyomtatott lapok közül a szakmai folyóiratok és a jól körülhatárolható tematika mentén szerkesztett magazinok, valamint blogok mutatkozhatnak be díjmentesen. A múzeum sajtóirodája a sajto@imm.hu címen május 20-ig várja azon szerkesztőségek és bloggerek jelentkezését, akik szívesen találkoznak a közönséggel személyesen is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…