2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Fémes csillogás és egy fantasztikus női hang

A II. Kolorfesztivál szervezői nem hagyták, hogy az esőé legyen a főszerep augusztus 23-án, a fesztivál 16. napján.

Az eredetileg a Csónakázó-tóhoz meghirdetett szombati programokat a Kazincbarcikai Sportközpont rendezvénysátrában tartották meg.  
Este nyolctól itt került sor a 2014-es ökodizájn-pályázat profi divatbemutatóval egybekötött eredményhirdetésére. A fémek újragondolásából született tervpályázaton Iványi Melinda lett az első helyezett, akinek a győztes ruháját Völgyesi Gabi, a Unique énekesnője mutatta be. A remek formában lévő kisgyermekes anyuka nemcsak a kifutón csillogott, hanem az együttesével is látványos koncertet adott.    
A szombat estét az Artisjus-díjas vajdasági énekesnő, Rúzsa Magdi tette teljessé, akinek a fantasztikusan technikás, ugyanakkor érzelemgazdag előadásmódja volt a jutalma a rossz idő ellenére is kitartó közönségnek.
A II. Kolorfesztivál 16. napján a fenti eseményeken kívül fontos momentuma volt, hogy a Kazincbarcikai Sportközpontban elkezdődött a Hello Wood Demo Wood junior tábora, ahol 14-19 éves diákoknak tartanak építészeti, formatervezési, animációs, fotós és textil témákban workshopokat. A foglalkozásokat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói, diplomásai és ismert dizájnerek vezetik. Az augusztus 28-áig tartó tábor életébe augusztus 26-án, kedden egy nyílt nap keretében 14.00 és 18.00 óra között szabadon be lehet tekinteni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…