2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Felvonulás a színek fesztiválján, Kazincbarcikán

A dubicsányi felvezető programsorozat után színpompás felvonulással folytatódott pénteken a kazincbarcikai III. Kolorfesztivál. A város sétálóutcájának végén indult a menet, óriásbábok vezették a parádét, utánuk a Z-Drums dobosainak és táncosainak vezetésével haladt a főként fiatalokból álló sereglet, és ropták a dél-amerikai dallamokra táncukat a városlakók. Taps fogadta őket mindenütt és színes festékfelhők, girlandok.

A program a város Fő terén folytatódott, ahol nem csupán a dobosok és a táncosok szórakoztatták a nagyérdeműt, de pillanatok alatt kialakult egy táncos flash mob gyülekezet, begyűjtve a produkció végén a nézők tapsjutalmát. Ezután a Group ’N’Swing együttes lépett a színpadra, muzsikájuk után az Agyagbanda szórakoztatta a fesztiválozókat majd Szitka Péter polgármester lépett a mikrofonhoz, és megnyitotta immáron hivatalosan is a programsorozatot. Az estet Rúzsa Magdi koncertje zárta, nagy tetszést aratva a szép számú barcikai közönség előtt.

Szombaton a megyei vadásznap lesz az egyik fő eseménye a III. Kolorfesztiválnak, főzőversennyel vadétel Lagzi Lajcsi csinál jó hangulatot a vendégeknek, a helyi Csónakázó tónál, este Charlie és Demjén Ferenc ad koncertet a kazincbarcikai strand területén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek