2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Felhívás társasutazásra a miskolci színház szervezésében

Felhívás társasutazásra a miskolci színház szervezésében

Szeptember 15-én este 7 órakor a miskolci Kamarából indul az Én és a kisöcsém autóbusza, és időutazásra viszi a nézőket: a társasút résztvevői a ’30-as évek Budapestjéből Velence kanyargós utcácskáiba és lagúnáiba buszoznak, hogy aztán élményekkel feltöltődve érkezzenek vissza a Kamara nézőterére.

Eisemann Mihály és Szilágyi László 1934-ben született darabja a legismertebb és legkedvesebb kisoperettek egyike, olyan slágerekkel, mint az „Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon”, a „Csa-csa-csak egy cseppet ittam kérlek”, a „Mia bella signorina” vagy a címadó „Én és a kisöcsém”. Könnyű májusi történet a szerelemről és az életről, ami „olyan szép, mint egy film, amiből nem vágta ki a legjobb részeket a cenzúra”.

Előadásunkat Szabó Máté rendezte, a főszerepekben Ullmann Mónika, Harsányi Attila és Görög László látható. A vidám társasutazás történetével a miskolci, szeptember 15-i premier előtt megismerkedhetnek a Vidéki Színházak Fesztiváljának látogatói is a Thália Színházban, szeptember 13-án.

Szereposztások letöltéséhez kattintson ide.

A fotókat Bócsi Krisztián készítette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…