2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.
Megyénk útjain szeptember 11-én 3 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ebből 1 súlyos sérülésekkel járt. A balesetek körülményeit a Rendőrkapitányságok vizsgálják.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a közlekedők fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a forgalomban és tartsák szem előtt: Mindenkit haza várnak!

A TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján a „European Operation Seatbelt” közlekedésbiztonsági kampány európai szintű végrehajtására 2012. szeptember 11-13. között kerül sor Borsod-Abaúj-Zemplén Megye területén is. A program a passzív biztonsági eszközök, azon belül is különösen a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer használatának az ellenőrzésére terjed ki. Az akciónak különös aktualitást ad, hogy Magyarországon az övhasználat mértéke – bár növekvő tendenciát mutat – de sajnálatos módon még mindig elmarad a nyugat európai országok 90%-os átlagától.

Az esti órákban egyedül érkezett autójával egy 31 éves miskolci férfi a nyékládházi úgynevezett Gólem-tó partjára. Leparkolta autóját, majd sétálni indult. Nem sokkal később észlelte, hogy a jármű üresen a tóba gurult és elmerült. A gépkocsi kiemelését a hatóság a katasztrófavédelem és a búvárok segítségével a mai napon tervezi.

A délutáni órákban Vilyvitány belterületén  a Sátoraljaújhelyi  Rendőrkapitányság  járőrei igazoltattak egy 41 éves szlovák állampolgárt, aki úgy tartózkodott Magyarország területén, hogy semmilyen személyazonosító okiratot nem tudott felmutatni.  Adatai megállapítását követően 50.000 Ft helyszíni bírság kiszabására került sor vele szemben.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek