2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Európai csúcsra táncolt a múzeum!

Amiben eddig csak reménykedtünk, immár valóság: a Herman Ottó Múzeum videója megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bekerült a világfináléba!
Huszonnégy óra alatt több, mint 17 ezer szavazat (pontosan 17.590). Ezt a nem akármilyen eredményt érte el a Herman Ottó Múzeum videója, amelyet a Museum Dance Off 4 versenyre készítettek el. Ez a siker óriási összefogás nyomán jöhetett létre, hiszen a helyi középiskoláktól kezdve az ország többi múzeumában dolgozó kollégákig rengeteg kisebb-nagyobb közösség fogott össze felhívásunkra, és voksoltak a filmre, amelynek nézettsége már meghaladta a 10 ezret a YouTube-on, és öt kontinens 42 országában láttak legalább egyszer.

A világdöntő szavazása május 8-án, hétfőn – magyar idő szerint – 14 órakor indul, és 24 órán keresztül tart majd.
Itt egy-egy ausztrál, kanadai és egyesült államokbeli múzeum videójával szállunk nemes versengésbe. Ennek megnyeréséhez az eddigieknél is nagyobb összefogást szeretnének létrehozni,  mivel a tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum 79 ezer szavazattal hódította el a trófeát.

A videó itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=ewuob7sgPRU

A szavazás menete május 8-án, hétfőn 14 órától:
Nyissa meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.
Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a szavazási kockát.
Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.
Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.
Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…