2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Estélyi ruhatrendek 2016-ra

A tavalyi Story Gála legemlékezetesebb szettjei

Harsány színek, merész hátkivágások, flitter és csipke – ezek a stílusjegyek domináltak a 2015-ös Story gálán, ahol a hazai sztárvilág legjava vonult fel a vörös szőnyegen. Holdampf Linda stylist szerint a hamarosan esedékes, következő gálán a kevesebb néha több trendet érdemes követni: a pasztelles és monokróm árnyalatok, a letisztult formavilág és a finoman elegáns megjelenés lesz irányadó, amelyet egy-egy izgalmasabb kiegészítővel, természetes frizurával, vagy beauty sminkkel lehet tökéletesíteni, persze szigorúan szem előtt tartva az arányosságot.

„Magyarországon kevés olyan jeles eseményt rendeznek, ahol a sztárvilágnak alkalma nyílik kiöltözni. Mivel ez egy olyan díjátadó, ahol mindenki szeretné magából kihozni a maximumot, megmutatni legdivatosabb, legragyogóbb szettjét, legszebb sminkjét és frizuráját, ezért könnyű túlzásokba esni. Pedig nem kell leönteni magunkat flitterrel vagy csillámporral ahhoz, hogy csinosak legyünk, tartsuk észben, hogy nem hajshowra vagy sminkversenyre készülünk. Ezért 2016-ban érdemes a kevesebb néha több irányvonalat szem előtt tartani és harmóniát teremteni a ruha-smink-haj-kiegészítő négyes közt” – javasolja a divatszakértő, Holdampf Linda.

A 2015-ös Story gálán az élénk színű estélyi ruhák domináltak. Az esemény egyik legcsinosabb vendége, Sarka Kata egy földig érő pink, flitteres ruhában jelent meg, amelyet Léber Barbara tervezett, míg a VIVA fiatal műsorvezetője, Iszak Eszti egy vörös Sármán Nóra ruhakölteményben tündökölt, melyet visszafogott sminkkel és frizurával emelt ki. Magyarország büszkesége, Hosszú Katinka is egy élénk kék színű szettben vette át az év sportolója díjat, míg Som-Balogh Edina egy elegáns rózsaszín Dalaarna ruhában jelent meg, amely tökéletesen kiegészítette sötét hajszínét.

Holdampf Linda szerint érdemes a fenti sztárok példáját követni az idei gálán is: „Az arányosság a kulcs: egy egyszerű fekete vagy egy lágy krémszínű ruha remekül kombinálható egy erősebb rúzzsal, vagy egy vagányabb frizurával, esetleg egy extravagáns cipővel/táskával – ezektől a finomságoktól, apróságoktól lesz az összehatás elegáns, izgalmas és titokzatos” – mondta a stylist. „Természetesen ezt az arányt nehéz eltalálni, patikamérlegen kell mérni, hogy mit veszünk magunkra, hogy mit mivel kombinálunk. Persze az a legfontosabb, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát vagy forduljon olyan magyar divattervezőhöz, aki segít kifejezni az adott sztár stílusát, és akkor mindenki el tud hozni a saját személyiségéből egy darabot”” – mondta Holdampf Linda, az Én is tükörbe nézek társ-műsorvezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…