2022. 01. 17. hétfő

Antal, Antónia
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF

Elűzték a telet Bükkaranyoson

Gazdag programmal, jó kedvvel, egész napos szórakozással, s különféle versenyekkel űzték el a telet tegnap Bükkaranyoson. A dolog jól sikerült, mert egész nap szikrázó napsütésben, és kellemes időben zajlottak a programok.

A gazdag kulturális programon a helyi nyugdíjasok és az emődi Pincegazdák is felléptek, a gyerekeket pedig játszóház várta, és lovas postakocsikázás, Nagy Lajos polgármestertől megtudtuk, hogy 18 pálinkával, 20 fajta lekvárral, 9 féle savanyúsággal és rengeteg finomabbnál, finomabb süteménnyel neveztek a település lakosai a versenyekre.

A rendezvényt megtisztelte látogatásával Tállai András, a terület országgyűlési képviselője, és a környező települések polgármesterei is részt vettek a jó hangulatú mulatságon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További képek a galériában

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Milyen képet tegyünk a falra?
Igazából nincsen semmilyen konkrét szabály arra vonatkozóan, hogy milyen képekkel dobjuk fel az otthonunkat, de mi összeszedtünk pár tanácsot, ötletet…

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum