2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Elkezdődött a Campus Fesztivál

A Hurkatöltő és a VAN zenekar koncertjével elkezdődött a debreceni Campus Fesztivál.  A Nagyerdei Stadion rekonstrukciójának köszönhetően megújult környezetben, még magasabb színvonalon, ötcsillagos fesztivál helyszínen várja látogatóit, a tavaly több mint hatvanezer fesztiválozót vonzó rendezvény. Már a nulladik nap izgalmas zenei élményt tartogat, hiszen csupa nagyszínpados banda koncertezik. Ma Odett, az Anna & The Barbies, a 30Y és a Péterfy Bori & Love Band adja az esti műsor gerincét. Holnaptól teljes fokozatra kapcsol a Campus, nyolc színpadon és számos kisebb helyszínen több mint négyszáz program várja a látogatókat Kelet-Magyarország legnagyobb nyári eseményén.

„A tavalyihoz képest nagyobb fesztiválterületen korszerű és igényes infrastruktúrával növeljük a látogatók kényelemérzetét, ha esik, akkor sem változik sártengerré a fesztivál, kulturált körülmények között lehet a programokat élvezni. – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató. A nagyszínpad melletti látványos ködszínház, a térkövezett területek, a fedett sátrak és a stadion korszerű infrastruktúrája egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy azt mondhassam, a Campus, Magyarország legkomfortosabb fesztiválja ezért is van évről évre több vendégünk nem csak a régióból, de az ország távolabbi pontjairól is.”
A nemzetközi sztárok – DJ Antoine, Wankelmut, The Asteroids Galaxy Tour, Skism, Koven – és a haza zenei élet legjelentősebb zenekarai – így a 25. születésapját ünneplő Tankcsapda, a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Brains – csakúgy ott lesznek a négynapos fesztiválon, mint a feltörekvő, fiatal csapatok és a debreceni közönség helyi kedvencei.
„Pár éve még mi sem azon a színvonalon voltunk, mint ahol most vagyunk, s látva az új stadion környezetét, olyan érzésem van, mintha együtt fejlődnénk a Campus Fesztivállal.- mondta Farkas ’Wolfie’ Roland, a Punnany Massif alapítója. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy csütörtökön headliner zenekarként leszünk a rendezvényen, ráadásul idén 11 éves a zenekar, ebből az alkalomból egy izmosabb látványtechnikával készülünk a Campusra.”
A zenei színpadok kínálata mellett irodalmi, színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, a Debreceni Egyetemnek köszönhetően látványos aktivitások, és a Dumaszínház humoristáinak fellépései egyaránt színesítik a Campus Fesztivált.

Teljes program a www.campusfesztival.hu-n!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek