2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Együttműködés az ME és a Hadkiegészítő Parancsnokság között

Együttműködés az ME és a Hadkiegészítő Parancsnokság között

Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH HKNYP) és a Miskolci Egyetem (ME) közös erőfeszítésének eredményeképp a tartalékos rendszer működtetésének lehető legszélesebb körű biztosítása.


Az együttműködés további célja a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény szellemében a társadalmi és a gazdasági élet, valamint az euro-atlanti integráció által támogatott újszerű követelményeknek való jobb megfelelés elősegítése, a két fél közötti kapcsolat kiépítése, intézményesítése.
Az MH HKNYP és a ME szakemberei az aláírást követően részletesen áttekintik és meghatározzák azokat a területeket, ahol tevékenységük kölcsönös előnyöket eredményezhet. Ilyen lehet a közös toborzás, oktatási feladatok ellátása, valamint projektek kidolgozása. A közös munka növeli a felsőoktatás keretében megvalósuló értékteremtő tevékenység eredményességét, támogatja a hazafias és honvédelmi neveléssel kapcsolatos feladatok eredményes és hiteles végrehajtását, ennek érdekében közös programokat valósítanak meg, közös projekteket dolgoznak ki, és lehetőség szerint közösen pályáznak a szükséges források biztosítására.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek