2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • egy biztos ajándék, amivel hatalmas örömet szerezhetünk

egy biztos ajándék, amivel hatalmas örömet szerezhetünk

a K&H gyógyvarázs területi pályázat szavazásán bárki hozzájárulhat a gyerekek gyógyulásához

Közeledünk az év végéhez, amikor a bevásárlóközpontokat a karácsonyi akciók töltik meg. A K&H gyógyvarázs azonban idén karácsonykor is a legnagyobb ajándékot, a gyerekek egészséget támogatja: országszerte 26 kórház, mentőállomás, védőnői szolgálat és házi gyermekorvosi rendelő kaphat a kicsik vizsgálatát és gyógyítását segítő műszereket vagy szebb környezetet összesen bruttó 9 millió forint értékben. Arról, hogy melyik intézmény legyen a nyertes most bárki szavazhat online és a bankfiókokban – így adhatunk csupán egy kattintással valódi ajándékot a legkisebbek számára.

Egy tavalyi felmérésből  az derül ki, hogy az ünnepi készülődés sokszor egyet jelent az ajándék miatti aggodalommal: a megkérdezettek 26 százaléka ugyanis azon aggódik, hogy nem fogja megtalálni a megfelelő ajándékot, amíg 22 százalékuk attól tart, hogy a választott ajándék nem fog tetszeni a megajándékozottnak. Az igazi meglepetés megtalálása azonban nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk. Sőt, a titka „csupán” annyi, hogy egyszerű és nem kerül sokba, mégis hatalmas örömet szerezhetünk vele.

A K&H gyógyvarázs javaslata, hogy az ünnepek közeledtével milyen aprósággal szerezhetünk biztosan örömöt: elég csupán egy kattintás. A K&H gyógyvarázs területi pályázaton ugyanis a kórházi osztályok, mentőállomások, védőnői szolgálatok és gyermekorvosi rendelők pályázhattak a számukra leginkább szükséges műszerekre vagy szolgáltatásokra, bruttó 350 000 forint értékben, azt viszont a lakosság döntheti el, hogy melyik egészségügyi intézmény legyen a nyertes.

„Mi a K&H-nál úgy gondoljuk, hogy nincs annál nagyobb öröm, mint ha a beteg kisgyerekek minél hamarabb és könnyebben meggyógyulhatnak, újra teljes életet élhetnek a családjuk, barátaik körében. A K&H gyógyvarázs program ezért 15 éve támogatja modern, innovatív műszerekkel, szebb környezettel a kicsik vizsgálatát és gyógyítását. Ahhoz azonban, hogy ezek eljussanak a megfelelő helyre, a lakosság aktív közreműködése is szükséges. A bank 26 területi egysége szerint kiválasztott maximum 3-3 pályázó intézmény közül ugyanis a november 12. és december 31. között futó online és a bankfióki szavazás eredménye dönti majd el, hogy ki lesz a területi nyertes, ki kaphatja meg a megpályázott gyermekgyógyászati eszközöket, illetve szolgáltatásokat. Egy bankfióki szavazat, egy online kattintás tehát most igen sokat jelenthet” – hívta fel a programra a figyelmet Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

további részletek a szavazásról: www.khgyogyvarazs.hu/szavazas  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek