2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

E-oktatás – Nem Lehetetlen Küldetés

Napjainkban az e-oktatás témája az oktatási hatóságok, a tanárok, a szülők és a diákok közös platformjának bizonyul. Mindannyian az oktatás jövőjének száguldó, de egyben káprázatos örvényében találtuk magunkat – ahol a technológiának a lezárt társadalomban előírt korlátozásoknak megfelelő utat kell találnia az érvényesülésre.
Abban az esetben, ha az osztály minden tagjával tartod a kapcsolatot, javasoljuk, hogy bizonyítsd be, hogy az e-oktatás nem csupán lehetséges küldetés, hanem a fényes jövő.
A diákok otthonról folytathatják a tanulást és kapcsolatba maradhatnak azáltal, hogy közös online térben osztják meg egymással a friss híreket lehetőleg olyan üzenetküldő program segítségével, amelyet már jól ismernek. A Viber Communities olyan hely, ahol a tanárok elérhetik az összes diákot online. A Community-knek korlátlan számú tagja lehet, fejlett moderációs eszközökkel rendelkezik és bárki, aki később csatlakozik, láthatja az előzetes tartalmakat.
Képzeld el, hogy létrehozol egy irodalom óra Community-t a 10. osztályosok számára. Az alábbiakban bemutatjuk az e-oktatást varázsütésre, mindössze 5 lépésben:
1.    Hozd létre a Community-t a Csevegés menüben: érintsd meg az

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek