2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Dupla illúzió jön a mozikba!

A szállító, A titánok harca, és A hihetetlen Hulk rendezője egy fantasztikus szereplőgárdával dolgozott együtt, akik elhozzák a nyár egyik legnagyobb meglepetését: egy váratlan helyzeteket, meglepő fordulatokat, trükkös pillanatokat tartogató thrillert, amiben semmi nem az aminek látszik. A Szemfényvesztők (12E) június 13-án kerül a hazai mozikba, olyan színészekkel a főszerepben, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, és Michael Caine.

A már említett kiszámíthatatlan jeleneteket pedig egy olyan nagy átverés koronázza meg, mely előtt még az FBI is tehetetlen. Egy látványos, minden percében izgalmakat tartogató film A titánok harca, és A szállító rendezőjétől. A történet szerint a világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

Igen aktív 2013-ban Morgan Freeman a mozikban, hisz idén már láthattuk őt a Támadás a Fehér Ház ellen című akciófilmben, valamint a Tom Cruise fémjelezte Feledésben is. Azok alapján pedig, amit egyelőre tudhatunk erről az alkotásról, ismét szükség lesz minden színészi leleményére, hisz a Szemfényvesztők ezúttal más értelemben lesz misztikus-rejtélyes, mint a fentebb említett fantasy. És bár sokszor mondják, hogy a mozi csak átverés – de ezúttal duplán számíthatunk erre!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek