2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Forgatni kezdték az új A majmok bolygóját

A majmok bolygóján zajlik az élet. A 2011-es, félmilliárd dolláros bevételt hozó sikerfilm, A majmok bolygója – Lázadás végére a Caesar vezette értelmes és egyre agresszívebb majomhorda megszökött a New Orelans-i kutatóintézetből, kiszabadította az állatkertben raboskodó társait, visszaverte az elfogásukra kivezényelt rohamrendőröket és eltűnt a sűrűben. A nézők érezhették: nem tűnt el örökre.

A héten New Orleansban elkezdődött az új rész forgatása. Ebben az elszaporodott, genetikailag átalakított szupermajmok emberi túlélők egy csapatával kerül szembe – mert az új történet már a szinte teljesen elnéptelenedett, egy vírus által tönkretett Földön játszódik. A majmok és az emberi túlélők között háború készül, mely eldönti majd, hogy melyik lesz az új uralkodó faj a bolygón.

Az előző rész sztárja, a vezérmajmot – a legmodernebb számítógéptechnika segítségével – bravúrosan játszó Andy Serkis volt. Ő természetesen visszatér a folytatásban. Mellette Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell és Judy Greer játszik, a rendezést a Cloverfield-del világhírűvé vált Matt Reeves vállalta. Legalább ilyen fontos, hogy a digitális trükköket ismét az Oscar-díjas WETA Digital gyártja, a cég, mely az Avatar-tól A majmok bolygója – Lázadás-ig számtalan filmben bizonyította, hogy milyen sokat tud a szakmájáról.

A bemutatót a Twentieth Century Fox 2014 tavaszára ígéri.

IC Press

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek