2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Csúcstechnikával tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek a miskolci SMART Schoolban

Csúcstechnikával tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek a miskolci SMART Schoolban

Első ízben adtak át okostantermet szociális központban az Ökumenikus Segélyszervezet és a Samsung Electronics Magyarország egyedülálló együttműködésének köszönhetően 

Nyitás a közösség felé: a környékbeli iskolák diákjai is használhatják a legkorszerűbb oktatási technikát

A legkorszerűbb technikai eszközöket állítja a hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztésének szolgálatába az Ökumenikus Segélyszervezet. Az okostantermet egyrészt a szervezet miskolci átmeneti otthonában élők, másrészt a környező iskolák diákjai használhatják térítésmentesen.
A fejlesztés része annak a közösségi nyitásnak, mely az Ökumenikus Segélyszervezet központjait országszerte jellemzi. A szervezet miskolci szociális és fejlesztő központjában nemcsak egy zárt átmeneti otthon működik, hanem az elmúlt időszakban egy olyan közösségi tér is nyílt, mely az Avason élő hátrányos helyzetű családoknak kínál esélyt a felzárkózásra.
A különleges technikai fejlesztésről és az együttműködés részleteiről rövid sajtótájékoztató keretében számoltak be a felek, melyet bemutató óra követett egy osztálynyi gyerek részvételével.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum