2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Csúcstechnikával tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek a miskolci SMART Schoolban

Csúcstechnikával tanulhatnak a hátrányos helyzetű gyermekek a miskolci SMART Schoolban

Első ízben adtak át okostantermet szociális központban az Ökumenikus Segélyszervezet és a Samsung Electronics Magyarország egyedülálló együttműködésének köszönhetően 

Nyitás a közösség felé: a környékbeli iskolák diákjai is használhatják a legkorszerűbb oktatási technikát

A legkorszerűbb technikai eszközöket állítja a hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztésének szolgálatába az Ökumenikus Segélyszervezet. Az okostantermet egyrészt a szervezet miskolci átmeneti otthonában élők, másrészt a környező iskolák diákjai használhatják térítésmentesen.
A fejlesztés része annak a közösségi nyitásnak, mely az Ökumenikus Segélyszervezet központjait országszerte jellemzi. A szervezet miskolci szociális és fejlesztő központjában nemcsak egy zárt átmeneti otthon működik, hanem az elmúlt időszakban egy olyan közösségi tér is nyílt, mely az Avason élő hátrányos helyzetű családoknak kínál esélyt a felzárkózásra.
A különleges technikai fejlesztésről és az együttműködés részleteiről rövid sajtótájékoztató keretében számoltak be a felek, melyet bemutató óra követett egy osztálynyi gyerek részvételével.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tegyünk együtt a gyermekekért!
A közelmúltban tartották a Tűzcsiholó Egyesület Tegyünk együtt a gyermekekért! című konferenciáját Budapesten, a Magnet Közösségi Házban. Az egyesület…

További cikkek