2024. 10. 23. szerda

Gyöngyi
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Kultúra » Kultúra » Csodálatos Anyagtudomány Tábor lesz a héten a Miskolci Egyetemen

Csodálatos Anyagtudomány Tábor lesz a héten a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kara elkötelezett aziránt, hogy minél fiatalabb korban felkeltse a gyerekek érdeklődését a természettudományos pálya iránt.
A Csodálatos Anyagtudomány Táborral is ezt kívánja erősíteni a kar, hiszen a táborba olyan 7-8. osztályos gyerekek jelentkezhettek, akik szeretik a matematikát, kémiát, fizikát, érdeklődnek a természettudományok iránt, és tanulmányi eredményük is példamutató. A résztvevők között van számos miskolci, de jönnek Kazincbarcikáról, Dédestapolcsányból és Encsről is.

A 2019. július 1-5-ig tartó táborban minden nap interaktív laborprogramokon vehetnek részt a gyerekek, többek között elektronmikroszkópos bemutatón, réz és alumínium hulladék olvasztáson, vagy akár  ólommentes katona öntésen, de azt is megtudhatják, hogyan lesz az üvegporból és cserépből egy mikrohullámú sütő segítségével egyedi ékszer.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Mindenhol szükség van tanárokra!
Kétség nem fér ahhoz, hogy az oktatás és vele együtt a tanárok helyzete és megítélése volt már jobb is az elmúlt évtizedekben, viszont ez nem jelenti …

További cikkek

Ilyen egy jó szakmunkás
A szakmunkás egy adott szakma képviselője, aki képesítéssel és képzettséggel rendelkezik az adott területen. Gyakran fizikai munkát végez, amely során…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp