2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Csak szex és más semmi?

Ha bedobnánk egy csapat férfi közé azt a kérdést, hogy melyik stratégia a legnyerőbb a gyengébbik nemnél, talán vérre menő játék lenne a vége. Hiszen minden hódítónak megvan a saját, jól bevált-bejáratott receptje (amely sikerességétől most tekintsünk el). Jaci Burton hatrészes sorozatában most más irányból közelíti meg a témát: a jól ismert vadász-préda analógia helyett a foci alapjaira helyezi a „projektet”.

Tudjuk, a sport sok mindenre megtanít, illetve az élet egyéb területein is elég hasznosak tudnak lenni az általa tanultak és elsajátított képességek. A tökéletes játékban most kiderül, a sport szabályai vajon mennyire alkalmazhatók a csajozás művészetében.

A játék főszereplői: Tara Lincoln, partiszervező és Mick Riley, focista. A cél pedig a következő: megszerezni a lányt. Kiegészítő megjegyzés: tizenéves fiát egyedül nevelő anya, akit mellesleg annyira padlóra küldött előző párja, hogy nem is akar újabb kapcsolatot, annak ellenére, hogy az egyéjszakás kaland során izzott köztük a levegő.

A felállás, amelyben Nick nem a labda, hanem Tara után fut, tehát adott. De mindez édeskevés ahhoz, hogy lemondjon róla – majd pont ő, aki eleve sikeres, szerencsés, és megkap egy éjszakára, akit csak akar… Tara személyében viszont végre emberére – vagyis inkább nőjére – akadt.

A tökéletes játék hozza a kategóriára jellemző színvonalat a rengeteg pikáns-erotikus jelenetekkel és a vulgáris kifejezésekkel, de szerencsére a szerző még éppen nem esett át a ló – akarom, mondani, az ágy – másik oldalára. A történetben semmi bonyolult és új nincsen. Nick a női vágyakat megtestesítő csúcspasi: toronymagas, tökéletes teste van és milliomos focisztár. Számára az okozza a dilemmát, hogy Tara pusztán egyszerű szórakozás-e. Tara pedig félti magát egy újabb csalódástól, ráadásul neki a fiára, Nathanre is gondolnia kell. Dolgukat tovább nehezíti az, hogy életvitelük nem igazán összeegyeztethető munkájuk miatt.

A tökéletes játék azért mégsem annyira klisés, mint amennyire tűnik, mert mindkét szereplő tartogat meglepetéseket: Tara megnyílik Nicknek, és Nick fontossági sorrendje változik. Aggályaik-félelmeik is egészen valóságosak, és bár a sztori könnyen kikövetkeztethető, összességében, műfaji mércével mérve, egy korrekt, élvezhető regényről van szó.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek