2024. 05. 14. kedd

Bonifác
1 EUR 386 HUF
1 GBP 449 HUF
Bujtor Balázs: Nincs semmi baj!

Bujtor Balázs: Nincs semmi baj!

Bujtor Balázs: Nincs semmi baj!Nagy a tanácstalanság, dagad a kacsa Bujtor István betegségével kapcsolatban

– Nincs semmi baj! – próbál megnyugtatni mindenkit Bujtor István fia, aki változatlan aggódik édesapja titokzatos betegsége miatt. A híres színész még mindig öntudatlan állapotban fekszik a Veszprémi Megyei Központi Kórház intenzív osztályán.

Frenreisz Károly pedig egyre dagadó hírlapi kacsáról beszél…

 

Sokmindent beszélnek mostanában Bujtor István állapotáról, de hogy mi a teljes igazság, arról csak az orvosok tudnának beszélni. Ők pedig egyenlőre nem nyilatkoznak. A család is várakozó állásponton van, szűkszavú közleményeikből lehet csupán leszűrni, valójában mi is a helyzet a népszerű Ötvös Csöpivel. A hétvégén már arról is szólt a híradás, hogy a színész és színház igazgató visszafordíthatatlan állapotban fekszik Veszprémben a megyei kórház intenzív osztályán, ahol dr. Szabados György és csapata küzd az életéért. „A hétvégén többször is megpróbálták felébreszteni, de nem sikerült.” A testvér, Frenreisz Károly erre így reagált: – Erről én nem tudok, ez egy kacsa! A vizsgálatok javuló értékeket mutatnak, István funkciói kezdenek „éledezni”. Várnunk kell még türelmesen, hogy bővebbet mondhassunk, a kórház jól felszerelt, elégedettek vagyunk az orvosok munkájával, akik mindent megtesznek a testvéremért. Az orvosoknak az a dolga, hogy gyógyítsanak, ne nyilatkozgassanak! Már idegbeteg vagyok, hogy annyian mondanak hülyeségeket!

 Bujtor István fia, Balázs is hasonlóan vélekedik a kósza hírekről, ő mint mondta, szerencsére szintén nem hallott a „visszafordíthatatlan állapotról”

– Nincs semmi baj! – mondta érdeklődésünkre. – Sokáig eltarthat a felébresztés, édesapám felébredése, akár egy hétig is. Addig türelmesnek kell lennünk.

 Eperjes Károly a jó barát és színészkolléga, hiába rohant haza két nappal a tervezettnél korábban olaszországi zarándokútjáról, nem engedték be az intenzív osztályra.

– A család azt kérte, ne menjek be Pistához, nehogy valami új fertőzést kapjon, pláne, hogy külföldről érkeztem. Amúgy is forródróton vagyok velük és annyit tudok tőlük, hogy a mélyaltatásból ébresztgetik a barátomat, még reagál is rá, ad jeleket. Az orvosok azt mondják, van remény. Én most sajnos, hétfőtől újra elutazom, Erdélybe megyek fellépni, ahol öt napot töltök el. Remélem, mire hazajövök, láthatom Pistát és rendben lesz minden.

 

Temesi László
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek

DRESSZKÓD: ART DECO
Divat és életmód az 1920-30-as évekből Új fejezetéhez érkezett az Iparművészeti Múzeum legnépszerűbb kiállítás-sorozata, a Dresszkód. Éppen csak sz…