2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Bryan Adams ismét hazánkba látogat

Bizonyára kevés olyan ember van, aki még sosem hallott a kanadai Bryan Adamsről. Az énekes minden idők egyik legsikeresebb előadója, hiszen több mint 65 millió albumot adott el, turnézott az összes kontinensen és 40 országban a slágerlisták élére tört. Ezúttal a Get Up elnevezésű, Amerikában induló turnéjának keretében ejti útba hazánkat is, négy évvel azután, hogy legutóbb nálunk járt.

Az énekes legújabb és egyben a 13. stúdióalbuma tavaly jelent meg és a Get Up címet kapta. Bryan legújabb anyagát a hosszú ideje dalszerző- és közreműködő társával, Jim Vallance-szel, valamint az ELO frontemberével, Jeff Lynne producerrel közösen készítette. Az albumon 9 új dal mellett 4 akusztikus felvétel is helyet kapott, így az igazi csemege lehet a rajongók számára. A Brand New Day-hez készült videót maga Bryan rendezte, és az ismert BAFTA-díjas színésznő, Helena Bonham Carter is szerepet kapott benne a Hurts egyik tagjával, Theo Hutchcrafttal együtt.

Bryan Adams a több évtizednyi távlatra visszanyúló karrierjének köszönhetően visszafordíthatatlanul beleírta nevét a zenetörténelembe. Töretlen sikerét már élete első albumával a Cuts Like a Knife-fal sikerült megalapoznia, pályája során azóta számtalan díjjal és elismeréssel került kitüntetésre a pop zenéhez való hozzájárulásának honorálásaként.

Az énekes csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán, továbbá számtalan jelölést érdemelt ki és díjat nyert az elmúlt évtizedekben, sőt megkapta a kanadai állam legmagasabb kitüntetését is. Az előadó karitatív munkája is említésre méltó, hiszen számtalan jótékonysági koncertje mellett, saját alapítványával is segíti a rászorulókat.

A folyamatosan frissülő setlistek alapján kis híján harminc dal kapott helyett az énekes turnérepertoárjában, melyben természetesen a legnagyobb slágerek is szerepelnek, így egy igazán tartalmas koncertnek ígérkezik a turné budapesti állomása is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…