2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Bor és kultúra – megnyílt a Cuvée Rendezvényház

Zenével, tűzzsonglőrökkel és pincelátogatással nyitott meg április 25-én Sárospatak legújabb többfunkciós intézménye, a Cuvée Rendezvényház. Az eseményen a megjelenteket Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő és Harsányi Gábor, a Harsányi Pincészet tulajdonosa köszöntötte.

Beszédében Dr. Hörcsik Richárd elmondta, hogy nagyon fontosak az olyan vállalkozók, akiknek kötődése van a városhoz. A Harsányi család több generációja pataki kötődésű, és bár a tulajdonos Harsányi Gábor és családja Budapesten él, erős érzelmek kötik a városhoz. Ez most abban is megmutatkozik, hogy vállalkozásukat Sárospatakra hozzák, így hozzájárulnak a város fejlődéséhez is. Az országgyűlési képviselő kiemelte: bár a tokaji bor egyre jobban csengő márkanév nem csak hazánkban, hanem szerte Európában, mindent meg kell tenni azért, hogy imázsa egyre pozitívabb és erősebb legyen. A Harsányi Pincészet egyik legfontosabb feladatát is ebben látja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…