2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Bevezetés az otthoni edzésbe egy profi segítségével

Bevezetés az otthoni edzésbe egy profi segítségével

A sokoldalú Bear Gryllst, a Túlélés törvényei című sorozat tetté népszerűvé; a brit kalandor, tévés szereplései mellett az írásra is időt szakít; A te életed – eddz érte! című könyvében beavatja olvasóit fantasztikus formájának titkaiba, valamint rendkívüli módon motiválja azokat, akik változtatni akarnak az életvitelükön, többek között számos otthon végezhető gyakorlattal. Grylls könyvének elolvasása után már senkinek nem lehet kifogás, hogy messze van a konditerem.

Ugyanis miután végeztek a könyvvel, csupán az olvasókon múlik, hogy megfogadják-e Grylls tanácsait, hiszen ő gondoskodik arról, hogy jól ellássa az olvasókat különböző edzéstervekkel, így mindenki megtalálja magának a megfelelőt, legyen akár fél órája naponta edzeni vagy még annál is kevesebb. A különböző mozgásformák közötti egyensúly kiváló, így az intenzív kardió gyakorlatok mellett, számos erősítő mozdulatsor is megtalálható, hogy minden értelemben megmozgassa az aktivitásra vágyókat.

A te életed, vonzó könyv lehet azokra számára, akik nem engedhetik meg maguknak a konditerembe járást, vagy egyszerűen csak jobban kedvelik az otthoni edzést. Grylls megmutatja, hogy mennyire sokszínű és változatos lehet a mozgás otthon, és hogy mennyire kevés felszerelésre van szükség hozzá. A kettlebell fontos eszköze lehet az otthoni edzésnek, de semminek nincs kisebb eszközigénye a saját testsúlyos edzésnél.

A te életed egy felpezsdítő és újszerű edzésformával ismerteti meg mindazokat, akik belefásultak az edzésrutinjukba. A leírt gyakorlatok gondosan vannak elmagyarázva, és könnyen követhetőek. Grylls személyi edzőként vezeti végig olvasóját a gyakorlatsorokon, és egyedülálló módon motiválja őket, így könyve megfelelő bevezető lehet azok számára is, akik csak most ismerkednek a mozgás világával. Azok, akik rendszeres sportolnak, de nem látják az eredményét, is választ kaphatnak e könyvben számos kérdésükre.

Grylls számtalanszor bizonyította élete során fittségét és kiváló fizikai erőnlétét, így kevés ember alkalmasabb nála egy effajta edzésprogram összeállításához. Tanácsai segítségével sikerülhet a maximumot kihozni magából mindenkinek, aki elég elszánt ahhoz, hogy egy mozgással teli életformát folytasson. Azonban vigyázat, az izomláz garantált!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek