2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Barcikai gondozónőt díjaztak Budapesten

Labancz Csabáné, a kazincbarcikai II. Sz. Bölcsőde gondozónője magas rangú szakmai elismerést kapott a közelmúltban Budapesten. A 2012. év Bölcsődei kisgyermeknevelője-díjat a Családháló közösségének döntése alapján vehette át a barcikai kitüntetett.

A Károlyi-Csekonics Rezidencia Csekonics-termében tartott ünnepélyes ceremónián az erkölcsi elismerést a Családháló olvasóinak jelölése nyomán kapta meg Labancz Csabáné. A díj méltó elismerése Jutka néni magas színvonalú szakmai munkájának, odaadásának, a bölcsőde küszöbén túli törődésének és szeretetének.
A Családháló.hu közössége tavaly alapította a díjat, mellyel a gyermekvállalásért, gyermeknevelésért, gyermekek egészségéért felelősen tevékenykedő szakembereket, intézményeket kívánják kitüntetni.
A Családháló-díj célja, hogy nyilvános elismerésben részesítsen olyan embereket, intézményeket, akik 2012-ben a gyerekekért végzett munkájuk során különösen kiemelkedően tevékenykedtek.

Fotó: saját forrás

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…