2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Az Aegon 25 millió forintos soron kívüli kárelőleget utal a gázrobbanásban érintett társasháznak

Az Aegon 25 millió forintos soron kívüli kárelőleget utal a gázrobbanásban érintett társasháznak

Az Aegon Magyarország a mai napon 25 millió forint előleget utal át a szekszárdi gázrobbanásban érintett társasház számlájára, annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb elkezdődhessen a romeltakarítás, az életveszély elhárítása és a helyreállítási munkák.
Az Aegon Biztosító a soron kívüli kárelőleget még a részletes és tételes kárszemle megkezdése előtt biztosítja a szerencsétlenül járt társasháznak. A biztosító szakembereinek elsődleges becslései szerint a várható teljes kárérték több százmillió forintra rúg.

A biztosító bővített létszámú kárszakértői csoportot rendelt a baleset helyszínére, a szakértők a hétvégén is dolgoznak annak érdekében, hogy a kifizetendő kárösszeg megállapítása minél gyorsabban megtörténjen és a szükséges kártérítés minél hamarabb folyósítható legyen. A szemlék időpontjainak egyeztetése már folyamatban van, a kárkifizetés gyorsított eljárással, soron kívüli utalással történik meg.

Az Aegon Biztosító mindent megtesz annak érdekében, hogy gázrobbanásban érintett károsult ügyfelek helyzete minél hamarabb megnyugtatóan rendeződjön.

A biztosító továbbra is várja a kárbejelentéseket online és telefonos ügyfélszolgálatunknál a 06/1-476-4800 számon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek