2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Auchan szolidaritás napja

Az Auchan szolidaritás napi rendezvényén,  a 20. évfordulóját ünneplő Auchan az Ifjúságért Alapítvány ünnepélyes keretek között átadta támogatását a Miskolc-Észak Auchan áruházban a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítványnak, a Miskolc-Dél Auchan áruházban pedig Komlóstetői Kerékpáros Sport Klubnak.
Az Auchan miskolc-északi áruháza 8 000 euróval támogatja a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány „Tanuljunk együtt ÖkAuchan!” című projektjét, amelynek célja a résztvevő 300 gyerek környezeti nevelésének elősegítése, szemléletformálása, és mások elfogadására való nevelése.

Az Auchan miskolc-déli áruháza pedig 12 000 euróval támogatja a Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub „Út-Mutató a Fiataloknak” kezdeményezését, amelynek célja fiatalok számára különböző sportolási és egyéb tevékenységek megszervezése, egy közösségi tér kialakításával.

Az Auchan az Ifjúságért Alapítvány idén összesen 170 000 eurót oszt szét országszerte „Együtt az Ifjúságért” pályázatának 20 nyertes civil szervezete között.

A Miskolc-Észak Auchan áruházban Fazekas Attila, az Auchan Magyarország Kft. miskolc-északi áruházának igazgatója adta át Jakubinyi Lászlónak, a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány vezetőjének, a Miskolc-Dél Auchan áruházban Koleszár Ferenc, az Auchan Magyarország Kft. miskolc-déli áruházának igazgatója, és Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, adta át Egri Zsuzsának, a  Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub képviselőjének az összeget.

A látogatóknak lehetőségük nyílt az áruházak területén személyesen is megismerkedni az alapítvány tevékenységével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…