2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Átadták a Bűnmegelőzési Szabadegyetem okleveleit

Átadták a Bűnmegelőzési Szabadegyetem okleveleit

Átadták a Bűnmegelőzési Szabadegyetem okleveleitKözel félszáz hallgató vehette át a Bűnmegelőzési Szabadegyetem oklevelét az elmúlt héten a Felnőttképzési Regionális Központban.

A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja közel fél éven át adott helyet „A szenvedélybetegségek kriminalitása, a megelőzés és kezelés lehetőségei” címmel megrendezett szabadegyetemi képzésnek. A tavaly októberében indult előadássorozat megszervezésében nagy szerepe volt az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Rendészeti és Bűnmegelőzési Intézetnek, a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjában működő BMA Észak-magyarországi Regionális Bűnmegelőzési Oktatási Központnak, valamit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságnak.

A kéthetente megtartott előadások különböző szemszögből mutatták be a szabadegyetemi képzés témáját. A hallgatóknak lehetőségük volt az ingyenes kurzus során véleménynyilvánításra és kérdések feltevésére is, olyan előadóknak, mint például dr. Váradi Erika, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánhelyettese. A kurzust sikeresen teljesítő hallgatók dr. Mecser Tamástól a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatójától és dr. Stipta István általános rektorhelyettestől vehették át az okleveleket.

-mertnet.net-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…